Julemånedens program

til .

Velkommen til en stemningsfuld julehandel i Bryggerbyen Fjerritslev – Jammerbugtens hyggeligste julehandelsby

Black Friday fredag 29. november
Butikkerne har åbent til kl. 21.00 med masser af nedsættelser og tilbud, som du ikke kan modstå. Det er langt bedre end nethandel – ud over de skarpe priser får du nemlig både personlig service og et stort smil med i handlen!

Bryggergaarden holder åbent i juleudstillingen, og »bryggernisserne« udskænker smagsprøver på husets hjemmebryg fra kl. 18.00 (entré kr. 20). Museet har ligeledes en børnekonkurrence, hvor vinderen udtrækkes kl. 20.45.

Minitoget Fjerritslev Fut kører gratis rundture med børn og voksne fra kl. 18.00.

Husk også, at det nu er ved at være sidste frist for at samle mærker med chancen for at vinde gavekort for mere end kr. 20.000 (sidste frist er lørdag 30. november).

Søndagsåbent og juletræstænding 1. december – 1. søndag i advent
Butikkerne har åbent kl. 10.00 – 14.00 med hyggelige overraskelser og masser af gode juletilbud.

Kl. 12.00 kommer Julemanden & Nissemor og tænder det store juletræ på Torvet. Herefter er der sang omkring juletræet, og Fjerritslev Kro står klar med servering af varme æbleskiver.

Senere kan du møde Julemanden & Nissemor rundt om i gaderne, hvor de uddeler julegodter og er klar til en hyggesnak.

Fjerritslev Fut kører gratis ture med små og store.

Julehygge i Bryggergaarden lørdag 7. december fra kl. 14.00
Museumsleder Jytte Nielsen, Thisted, kommer og fortæller om maleren Kirsten Kjær, der på sine gamle dage fik sit eget museum i Langvad ved Frøstrup.

Den gamle bryggergård fra 1897 er julepyntet med nisser, gamle julekalendere og gammelt julepynt, og efter en rundtur vil ølbryggerlauget udskænke smagsprøver på deres sidste bryg. Desuden præsenterer og sælger LC Vesterhavsfruerne deres berømte julesennep. Der sluttes af med gløgg og æbleskiver, og selvfølgelig skal der også synges nogle julesange. Billetter à kr. 50.

Søndagsåbent 8. december – 2. søndag i advent
Butikkerne har åbent kl. 10.00 – 14.00 med hyggelige overraskelser og masser af gode juletilbud.

Rundt om i gaderne kan du møde Julemanden & Nissemor, som uddeler julegodter og er klar til en hyggesnak, og Fjerritslev Fut kører gratis ture med børn og voksne.

Jul by Night fredag 13. december
Butikkerne har åbent til kl. 21.00 med hyggelige aktiviteter både i butikkerne og i byens gader.

Besøg LC Vesterhavsfruerne, der sælger julesennep og andre rare ting i julehusene på Bryggertorvet, eller kig indenfor i den gamle bryggergård, hvor de bedste juletraditioner holdes i hævd fra brygger Kirsten Kjeldgaards tid. I gaderne der salg af varme pølser m.m., og alle kan ganske gratis tage en hyggelig rundtur i gaderne med minitoget Fjerritslev Fut.

Søndagsåbent 15. december – 3. søndag i advent
Byens butikker er i julehumør og holder åbent kl. 10.00 − 16.00. Der er også åbent i den gamle bryggergård, og rundt om i gaderne kan du møde Julemanden & Nissemor, der deler godter ud. Fjerritslev Fut kører gratis rundture med børn og voksne.

Søndagsåbent med Kål & Flæsk 22. december – 4. søndag i advent
Byens butikker har åbent kl. 10.00 − 16.00 og byder på masser af julehygge både inde og ude. Der er også åbent i den gamle bryggergård, hvor der for et beskedent beløb serveres Kål & Flæsk med hvidtøl efter de bedste juletraditioner i Fjerritslev.

Julemanden & Nissemor er igen på pletten for at skabe julestemning i gaderne. LC Vesterhavsfruerne sælger spændende juleting i de små julehuse på Bryggertorvet, og der er mulighed for at nyde en varm pølse m.m. ude i gaderne. Fjerritslev Fut kører gratis rundture i byen med både børn og voksne.

Ugen op til jul – og mellem jul og nytår
Butikkerne holder åbent alle dage fra mandag 16. til fredag 20. december kl. 10.00 til 17.30.
Lørdag 22. december kl. 09.30 – 13.00.
Mandag 23. december kl. 10.00 – 17.30.
Mellem jul og nytår er der normale åbningstider.

Stor julekonkurrence på Facebook
Besøg vores Facebook-side Fjerritslev.dk, hvor du byens butikker dag for dag inviterer dig på en julekonkurrence med flotte præmier.

Husk vores bonkonkurrence fra 1. til 23. december
Gem bon’erne fra dine juleindkøb i Fjerritslev Handelsstandsforenings medlemsbutikker, og skriv beløbet på en særlig kupon, som du får udleveret ved kassen. Bon’erne afleveres løbende hos Renés Vin & Grønttorv, og hver uge trækkes lod om 5 stk. Jammerbugt Gavekort blandt de indkomne kuponer.