Efterårsferie og Halloween i Fjerritslev

til .

Uge 42 er en dejlig tid på året, hvor bladene på træerne får flotte farver, luften bliver klar og kølig, og børnene får en velfortjent pause fra skolehverdagen.

Mange forældre benytter skolernes efterårsferie til at holde fri sammen med børnene, og det giver jo blandt meget andet mulighed for at gå på opdagelse i Jammerbugtens hyggeligste handelsby, som netop i denne uge også bliver … lidt u-u-u-hyggelig!

For det er jo nemlig også tid til HALLOWEEN, og derfor er byen pyntet op med halmballer, græskar og alt det, som hører til, når det hele skal være flot og spændende – med plads til både gys og (u)hygge.

Fredag 18. oktober kulminerer festlighederne med HALLOWEEN BY NIGHT, hvor butikkerne holder åbent helt til kl. 21. Denne aften er mange af butikkernes ansatte klædt ud, så du næsten ikke kan kende dem − og der er selvfølgelig masser af gode tilbud, som det bestemt er værd at gå efter!

Handelsstandsforeningen opfordrer alle børn til at komme i byen med fantasifulde udklædninger.

Kastberg Sko har omdannet loftet til et rent spøgelseshus – uhuuuu – og hos børnetøjsforretningen Hokus Pokus lige overfor kan alle børn få lavet gratis ansigtsmaling mellem kl. 18.30 og 20.30.

Hokus Pokus har i samme tidsrum indrettet et HALLOWEEN-fotostudie, hvor du kan få taget et (u)hyggeligt billede af dig selv og samtidig deltage i konkurrencen om et gavekort. I øvrigt er der pynt og overraskelser til børnene i butikken hele ugen.

Hos 3D Kunst kan børnene lege mumielege og lave en "mal selv"-mulepose, og så vanker der også et glas saft dertil.

Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum holder ekstra åbent i efterårsferien og glæder sig til at fremvise en helt nyindrettet skolestue på mellemste kornloft.

Hele aftenen igennem kan hele familien få sig en gratis køretur med Fjerritslev Fut, og det er selvfølgelig også gratis at tage en tur i klatrestativet på Torvet.

Ingen HALLOWEEN BY NIGHT i Fjerritslev uden mad og drikke – så derfor kan du flere steder i gaden købe forskellige lækkerier.

Vi ses til en (u)hyggelig uge i Fjerritslev!