Sommeraktiviteter i Fjerritslev

til .

Glæd dig til en sommer med masser af hygge og sjov for hele familien i Jammerbugtens hyggeligste handelsby!

Fjerritslev har et stort aktivitetsprogram hen over sommeren. Det begynder med en emballagedag torsdag 14. juni med fokus på emballage som ressource som et af FN’s 17 verdensmål. Dette arrangement følges op af en temadag om natur og klima torsdag 23. august.

Hver lørdag i juli omdannes bymidten til et farverigt torve- og loppemarked, og byens specialforretninger holder åbent med friske sommertilbud helt til kl. 14.00.

Lørdag 20. juli er noget helt særligt, idet den grønne oase Bryggerhaven lægger plæne til årets ølfestival, hvor der kl. 11.00-15.00 udskænkes gratis smagsprøver på forskellige forsøgsbryg fra Bryggergaardens eget håndbryggerlaug, ligesom Thisted Bryghus kommer og skænker ud af deres skønne øl, herunder den nye »P. Kjeldgaard – Fjerritslev IPA«. Derudover leverer »Vagabonderne« stemningsfuld musik med højt humør, og fra kl. 12.00 er det muligt at købe øl og en sildetallerken til en meget fordelagtig pris.

Tre gange i løbet af sommeren blændes op for aftenshopping samt musik og underholdning i gaderne, når der holdes »American Night«, »Irish Night« og »Rock Night« med åbent til kl. 22.00 fredagene 12. juli, 19. juli og 2. august. Her er der naturligvis masser af mulighed for at nyde mad og drikke udendørs, ligesom butikkerne har lagt sig ekstra i selen for at hygge om kunderne.