Tag hele familien med til Forårsmessen 2019

til .

Det er en stor fornøjelse at kunne byde publikum og udstillere velkommen til Forårsmessen 2019 i Idrætscenter Jammerbugt, Brøndumvej 14-16 i Fjerritslev

Forårsmessen åbnes lørdag 9. marts kl. 13.00 af Per Halsboe-Larsen (A), der er medlem af økonomiudvalget samt social- og sundhedsudvalget i Jammerbugt Kommune og netop har fejret 25-års jubilæum som kommunalbestyrelsesmedlem.

Det er igen i år lykkedes os at opbygge en alsidig forbruger- og kulturmesse med en bred vifte af underholdende indslag – lige fra hairshow til opvisning med drone og radiostyrede lastbiler samt optræden for børn i alle aldre med trylleklovnen Migu.

Forårsmessens historie går tilbage til 1980, og formålet er som altid at vise det bedste, som Fjerritslev og omegn formår: bilforhandlere, håndværksvirksomheder, specialforretninger, helse og personlig pleje, pengeinstitutter og forsikring, ejendomsmæglere, skoler, foreninger, politiske partier m.v.

Udstillingen fordeler sig på ikke færre end 44 stande, hvoraf du møder de første – nemlig Ejendomscenter Jammerbugt og frivilligenheden under Nordjyllands Beredskab − allerede på forpladsen. Indenfor i de to messehaller viser udstillerne et gigantisk udvalg af forårets nyheder, ligesom de byder på smags- og vareprøver, små konkurrencer, sjove indslag og ikke mindst masser af tid til snak og hygge. På mange af standene kan du købe af de udstillede varer med det samme, eller du kan bestille til senere levering.

De forskellige indslag præsenteres af Lennert Breum som veloplagt konferencier. Lennert er også klar ved mikrofonen, når der begge dage blændes op for det store hairshow med modeller fra frisør Trine Rosenkrantz på scenen.

Søndag indledes i øvrigt med gratis kaffe og rundstykker – sponsoreret af Konditoriet − og senere samme dag byder Forårsmessen på gratis Fish’n Chips, arrangeret af Renés Vin & Grønttorv og VesterhavsFisk.

Bag det store arrangement står mere end 50 frivillige med baggrund i Fjerritslev Idrætsforening og Ørebro Boldklub.

Vi vil gerne benytte anledningen til at takke for den store opbakning, som Forårsmessen på forhånd har mødt fra udstillerne, Idrætscenter Jammerbugt og de mange frivillige. Ikke mindst tak for samarbejdet med Thorup-Klim Boldklub, som igen i år sørger for opstilling og nedtagning af standene.

Venlig hilsen
Fjerritslev Idrætsforening (FIF) & Ørebro Boldklub (ØB)
Messeudvalget: Mathias Petersen, Bo Bang Larsen, Claus Hermansen, Preben Wittrup og Knud Erik Andersen

Find os på facebook.com/foraarsmessenFind os på facebook.com/foraarsmessen

 

Program for Forårsmessen 2019 i Idrætscenter Jammerbugt, Brøndumvej 14-16, Fjerritslev

Lørdag 9. marts 2019

 • Kl. 13.00 Messen åbnes af kommunalbestyrelsesmedlem Per Halsboe-Larsen, Fjerritslev
 • Kl. 14.00 Kagebattle på scenen: Vi skyder folketingsvalgkampen i gang med et stort kagebord i blå og røde farver – Venstre og Socialdemokratiet duellerer og deler kage ud
 • Kl. 15.30 Stort hairshow med modeller fra frisør Trine Rosenkrantz på scenen
 • Kl. 15.45 Børneunderholdning for små og store med trylleklovnen MIGU på scenen
 • Kl. 18.00 Messen lukker


Søndag 10. marts 2019

 • Kl. 09.30 Messen åbner.
 • Kl. 09.30 Gratis morgenkaffe og rundstykker – sponsoreret af Konditoriet
 • Kl. 12.00 Gratis Fish’n Chips arrangeret af Renés Vin & Grønttorv og VesterhavsFisk
 • Kl. 14.00 Beers for Tears spiller folknumre på scenen
 • Kl. 15.00 Stort hairshow med modeller fra frisør Trine Rosenkrantz på scenen
 • Kl. 15.15 Musikalsk underholdning fra scenen med Fjerritslev Skoles skoleorkester
 • Kl. 16.30 Kåring af årets bedste stand
 • Kl. 17.00 Messen lukker

Se mere i Fjerritslev Ugeavis 5. marts 2019