Kan landdistrikterne redde resten af Danmark?

til .

Det er overskriften for et offentligt debatmøde, som finder sted på Fjerritslev Gymnasium mandag 7. september kl. 19.00

Bag den lidt provokerende overskrift står Steffen Husted Damsgaard, som er formand for Landdistrikternes Fællesråd og nu kommer til Fjerritslev for at holde foredrag om vigtigheden af landdistriktspolitiske tiltag over for regioner, folketing og regering.

Mødet er kommet i stand på initiativ af Kristendemokraterne i Jammerbugt Kommune.

– Vi er mange, der har hørt Steffen Husted Damsgaard holde foredrag, og vi synes, at han har rigtig meget at bidrage med af inspiration og idéer til et område som vores, fortæller Jákup Jacobsen fra Kristendemokraternes lokalbestyrelse.

– Alle er vist enige om, at det er rigtig træls, hver gang der lukker arbejdspladser i Jammerbugt Kommune. Heldigvis er der af og til nogen, der starter ny virksomhed, men det er en vedvarende kamp for os alle at skabe et frugtbart erhvervsliv i vores kommune. Derfor håber vi, at mødet med Steffen Husted Damsgaard kan være med til at inspirere os til nye tiltag.

– Vi opfordrer til, at vi står sammen på tværs af organisationer og politiske partier om denne vigtige sag, og derfor lader vi invitationen gå via Udvikling Han Herred, Landdistriktsrådet og de lokale erhvervs- og partiorganisationer. Vi håber, at rigtig mange vil møde op og få en udbytterig aften, hvor der også serveres en kop kaffe.