Sommerlørdag i Fjerritslev

til .

Så er der taget hul på rækken af hyggelige sommerlørdage i Fjerritslev under overskriften »Gastronomi, råvarer og musik«

Det traditionsrige torve- og loppemarked, som Fjerritslev er blevet kendt for langt uden for Han Herred, er i år blevet fornyet med et stort telt på Torvet, således at det danner rammen om servering, musik og andre udfoldelser.

Ligeledes har Renés Vin & Grønttorv, som er torvemarkedets faste ankermand, i år fået selskab af Thorupstrand-fiskerne, ligesom Brøndum Nørgård Natur-Ox er på pletten med salg og smagsprøver på okse- og hestekød. Endelig er der mulighed for at købe gode honningprodukter.

På premieredagen 11. juli blev der serveret en lækker frokostplatte bestående af fire retter på ét bræt – hertil øl, snaps, vin eller kildevand – og i det fine vejr benyttede mange sig af muligheden for at nyde mad og drikke udendørs, alt imens »Limfjordens Sønner« spredte liflig jazzmusik ud over Torvet.

Også på Bryggertorvet var der livlig aktivitet, idet Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseums eget håndbryggerlav var rykket udendørs for at give byens mange sommergæster en smagsprøve undervejs på indkøbsturen.

Rundt om i gaderne stod loppefolket side og side med deres boder af genbrugsting, husflid og meget andet og medvirkede til den dejlige sommerstemning, og der var selvfølgelig gratis køreture med såvel Fjerritslev Fut som den gamle markedskarrusel på Bryggertorvet.

Hyggelige aktiviteter i byen hele sommeren

»Gastronomi, råvarer og musik« og loppemarkedet på hovedstrøget fortsætter hver lørdag frem til 8. august. »Limfjordens Sønner« spiller igen 25. juli, hvor der også vil være smagsprøver af håndbrygget øl på Bryggertorvet.

Lørdag 1. august leveres jazzmusikken af »Jensen2Day«, og 8. august kommer deltagere i det store harmonikatræf på Hotel Højgaarden i Hjortdal ind til byen for at at stå for underholdningen.

Lørdag 18. juli bliver en helt speciel dag i Jammerbugtens hyggeligste handelsby. Her rykker servering og musik nemlig over i Bryggergaardens have til den årlige og efterhånden meget traditionsrige ølfestival. Menuen består denne dag af en sildetallerken – naturligvis med øl og snaps - og musikken er lagt i hænderne på Vagabonderne.

Byens butikker har fælles start på sommerudsalget torsdag 16. juli med åbent til kl. 18, og fredag 24. juli blændes der op for anden udgave af Sommer by Night med åbent til kl. 22.

 

Så er der taget hul på rækken af hyggelige sommerlørdage i Fjerritslev under overskriften »Gastronomi, råvarer og musik«...

Posted by Fjerritslev.dk on 12. juli 2015