Sommer by Night i Fjerritslev med lokale udstillere

til .

Et af de store trækplastre blandt sommerens aktiviteter i handelsbyen Fjerritslev er de to gange Sommer by Night, der afvikles henholdsvis 10. og 24. juli med åbent i butikkerne til kl. 22

Planlægningen er i fuld gang, og 10. juli er der lagt op til en hyggelig aften med spisning, DJ-musik, konkurrencer, motorcykelparade og boldaktiviteter ved FIF Håndbold.

Temaet for 24. juli bliver »Smag på Fjerritslev«, og det nedsatte aktivitetsudvalg inviterer egnens producenter og forhandlere af mad og drikke til at komme ind i midtbyen og lave en lille bod eller stand.

Tilsvarende gælder restauranter og overnatningssteder, attraktioner og kunstnere samt forenings- og kulturlivet, mens der ikke er tænkt på private udstillere i denne sammenhæng.

– Temaet skal forstås i bredeste forstand, idet vi ikke blot ønsker, at vore gæster skal smage på vore gode, lokale råvarer og produkter, men også skal få smag for Fjerritslev og omegn, understreger Michael Winther-Jensen fra herretøjsforretningen Klærmann.

– Interesserede virksomheder, kunstnere og foreninger er meget velkomne til at kontakte mig for nærmere aftale om standplads inden 1. juli, tilføjer han.