SuperBrugsen Fjerritslev åbner i en helt ny udgave

til .

Efter et halvt års omfattende ombygning er SuperBrugsen Fjerritslev nu klar med en helt ny udgave af butikken

Grundarealet er udvidet med små 400 kvadratmeter, og den vestlige del over mod Jutlander Bank er bygget op i to etager, hvor der på førstesalen over hovedindgangen er indrettet 270 kvadratmeter med personalefaciliteter, kontor og et stort mødelokale.

De to etager udnyttes desuden til et højlager, således at lagerkapaciteten til butiksvarer er øget væsentligt, uden at det kræver mere gulvplads. Det gamle lager er lagt til butikken, og sammen med forøgelsen af det samlede grundareal betyder det en udvidelse af salgsarealet med mere end 40 procent fra de nuværende 1.100 til 1.567 kvadratmeter.

I forhallen er der indrettet en ny kiosk og bagerafdeling samt blomsterafdeling, og herefter følger frugt og grønt i en ny, særskilt afdeling, før man kommer videre i butikken, hvor der overalt er blevet mere lys og luft til at præsentere varerne.

Lørdag 13. juni inviterer uddeler Brian Thisted sammen med personalet og brugsforeningens bestyrelse til en gigantisk åbningsfest, hvor der er gratis blomster, øl og is til de mest morgenfriske kunder.

PROGRAM FOR ÅBNINGSFESTEN LØRDAG 13. JUNI

  • Kl. 07.30-09.00: Kaffe og rundstykker til de morgenfriske
  • Fra kl. 07.30: Brovst Pigegarde spiller
  • Kl. 07.50: Formand Jytte Pedersen og borgmester Mogens Gade holder tale
  • Kl. 08.00: Borgmester Mogens Gade klipper snoren
  • Kl. 11.00-16.00: Thisted Bryghus er klar med smagsprøver
  • Kl. 10.00-16.00: Tican griller pølser
  • Kl. 11.00-16.00: Amka Vin har smagsprøver på forskellige vine, og slagteren smagsprøver på hjemmelavede spegepølser m.m.

 Se video fra formand Jytte Pedersens og borgmester Mogens Gades taler ved indvielsen 13. juni 2015