Skønne modeller på podiet ved årets CarWalk i Fjerritslev lørdag 6. juni

til .

Fjerritslev Handelsstandsforening går igen i år sammen med byens modeforretninger og bilforhandlere om en sjov og spændende event i Jammerbugtens hyggeligste handelsby

Hvis man mixer ordene »car« og »catwalk« får man et helt nyt begreb, som hedder CarWalk.

Det vil med andre ord sige et spændende og anderledes modeshow, hvor man både får præsenteret de nyeste trends inden for tøj og sko og samtidig kan opleve flotte og farverige biler og tilhørende udstyr på podiet.

Hvordan lader det sig gøre?

Jo, i Fjerritslev, som hermed gentager sidste års succes med CarWalk, bliver hovedstrøget spærret af for kørende trafik lørdag 6. juni. Midt i byen etablerer Ceste Træ et kæmpestort podie, hvor alle de skønne modeller bliver præsenteret for publikum fra kl. 11.00.

Flagene er hejst, og byens butikker er klar med masser af gode tilbud fra kl. 9.30 og helt frem til kl. 14.00. Områdets tre autoforhandlere – Auto Fjerritslev, H.J. Nielsen og Midtvejs Auto – er også på pletten med deres nye bilmodeller allerede fra kl. 9.30.

Mogens Bay fra FIF Håndbold er konferencier ved årets CarWalk, og musikken leveres af VesterhavsRock, som udlodder billetter til årets musikfestival på dyrskuepladsen i Fjerritslev lørdag 1. august.

Der er også mulighed for at deltage i konkurrencen om gavekort for mere end 12.000 kr. til de deltagende forretninger.

Gratis konkurrencekuponer udleveres i løbet af dagen hos de deltagende butikker og bilforhandlere – dog max én kupon pr. person pr. butik.

Vinderne af gavekort udtrækkes direkte i forbindelse med CarWalken på podiet.

Desuden er der mulighed for at opleve flotte motorcykler og blankpolerede veteranbiler rundt om i gaderne, idet såvel Onsdagsveteranerne som Han Herreds MC Klub møder op til en hyggesnak om deres køretøjer og klubaktiviteter.